Compatibele versies
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tuorli marinati
- 250 g di sale fino
- 250 g di zucchero
- 2 tuorli d'uovo
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di sale
- 6 asparagi bianchi (vedere varianti)
- Gin q.b. per marinare (30-40 g circa)
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1 pizzico di sale
Scarola
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 200 g di scarola
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Crema di Parmigiano
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di latte
- 5 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- erbe aromatiche, a piacere, q.b.
- fiori edibili q.b. per guarnire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 13506 kJ / 3231 kcal
- Eiwitten
- 119 g
- Koolhydraten
- 456.5 g
- Vetten
- 101 g
- Verzadigd vet
- 45 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 101.2 mg
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza alla marinara
1h 35 min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza romana bianca
6h 30min
Pizza New York style
3h 50min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza con salame piccante
2h