Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocco tostato
- 50 g di farina tipo 00
- 30 g di burro freddo
- 5 g di cannella in polvere
- 30 g di zucchero bruno
- 30 g di fiocchi di cocco
Ananas in salsa piccante
- 1 ananas fresco (circa 2 kg)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a metà
- 400 g di zucchero
-
380
g di rum scuro
of 380 g di acqua - 850 g di acqua
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- gelato, a piacere, per servire
- gelato, gusto a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2905 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 36 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Tiramisù (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50min
Focaccine con cipolle caramellate
3 godz. 40 min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3 Std. 30 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min