Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello salato
- 125 g di zucchero
- 45 g di sciroppo di acero
- 40 g di burro freddo
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al cioccolato
- 50 g di zucchero
- 200 g di cioccolato, a pezzi
- 30 g di burro
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- panna montata a piacere, per servire
- riccioli di cioccolato a piacere, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2120 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 289 mg
Alternatieve recepten
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Croccante alle mandorle
1h 30min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 Std. 50 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Dalgona coffee alla crema di whisky
15min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Tiramisù al caramello
4 Std. 50 Min
Lemon meringue pie
3h
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min