Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipollotti
- 50 g di cetriolini sott'aceto
- 2 avocado, la polpa matura (circa 350 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori, in quarti e privati dei semi
- 8 piadine
- 250 g di salmone affumicato a fette sottili
- 50 g di spinaci baby freschi
- 1 cetriolo pelato, privato dei semi e a fette sottili
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 420 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 5.04 g
- Koolhydraten
- 5.85 g
- Vetten
- 6.31 g
- Vezels
- 1.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Piadine burro e erbe
35min
Piadina romagnola
15 Min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 godz.
Pizzette alle erbe aromatiche
Geen beoordelingen
Panini per burger (vegan)
5h
Festival (frittelline giamaicane)
1 Std. 30 Min
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min
Crêpes alla soia (vegan)
35min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Piadina integrale farcita
40min
Piadina romagnola farcita
55min