Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipollotti
- 50 g di cetriolini sott'aceto
- 2 avocado, la polpa matura (circa 350 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori, in quarti e privati dei semi
- 8 piadine
- 250 g di salmone affumicato a fette sottili
- 50 g di spinaci baby freschi
- 1 cetriolo pelato, privato dei semi e a fette sottili
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 420 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 5.04 g
- Koolhydraten
- 5.85 g
- Vetten
- 6.31 g
- Vezels
- 1.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1sa
Blinis al pepe con crema di carciofi
1sa
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
1 Std. 55 Min
Chutney di fragole
Geen beoordelingen
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Arancini di riso
3sa 5 dk
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 godz. 30 min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1 godz. 40 min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Piadina romagnola farcita
55 dk
Crêpes alla soia (vegan)
35 dk
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h