Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 650 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina senza glutine (vedere consigli) + q.b.
- 80 g di olio di semi di girasole
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
Terminare la preparazione
- 300 g di salsa di pomodoro
- 20 fette di zucchina a rondelle
- ½ peperone rosso a striscioline
- 5 - 6 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 3 cucchiai di mais dolce in scatola
- 10 fette carota, pelata e a rondelle
- 100 g di mozzarella a dadini
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta margherita (senza glutine)
50 menit
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2u. 50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1j 40 menit
Pane veloce (senza glutine)
1j
Crêpes (senza glutine)
50 menit
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min