Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di frutta secca mista (mandole, noci, nocciole)
- ½ limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di burro morbido
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 75 g di zucchero
-
125
g di mosto cotto (sapa)
of 125 g di miele - 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 752 kJ / 179.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 7.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al limone con orecchie di biscotto
40min
Crostata di scorze di agrumi
2h
Sospiri sardi (senza glutine)
1h
Riccioli mantovani
1h 20min
Colomba
9h
Torta soffice all'arancia
1hod. 30min
Confettura ai petali di rosa
45min
Crostata ai cachi freschi
1h
Crostata invernale
4h 30 min
Zeppole sarde
3h
Tiliccas sarde
2h 20 min
Il tiramisù
6sa 30 dk