Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di frutta secca mista (mandole, noci, nocciole)
- ½ limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di burro morbido
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 75 g di zucchero
-
125
g di mosto cotto (sapa)
of 125 g di miele - 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 752 kJ / 179.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 7.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeppole sarde
3h
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Tiliccas sarde
2h 20min
Polenta sarda
1h 30min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Grissini Rubatà
2h 30min
Tisana salvia e alloro
15 menit
Papassini sardi
8j 45 menit
Preparato per pane integrale
10 min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min
Muffin cardinali
50 min