Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
Base biscotto
- 20 g di burro
- 40 g di biscotti secchi, al cacao
- 20 g di arachidi pelate al naturale
- 20 g di zucchero
Crema al formaggio
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di zucchero a velo
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- arachidi pelate al naturale salate tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2744.5 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 42.6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2sa 40 dk
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 Std.
Liquore al caramello
72h
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1h 30 min
Tiramisù al caramello
4 Std. 50 Min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30min
Caramello salato
1u.
Crema al caramello salato
1h 10min