Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
Base biscotto
- 20 g di burro
- 40 g di biscotti secchi, al cacao
- 20 g di arachidi pelate al naturale
- 20 g di zucchero
Crema al formaggio
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di zucchero a velo
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- arachidi pelate al naturale salate tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2744.5 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 42.6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro di arachidi crunchy
20 Min
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1 godz. 30 min
Noodles con gamberi e verdure (TM6)
40min
Salsa al cioccolato
10 Min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 godz. 30 min
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4h 40min
Mix di spezie zucca
Keine Bewertungen
Crêpes proteiche con burro di arachidi
30min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Tortino di cioccolato bianco con cuore morbido
2h
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Caramello salato
1h