Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brodo di agnello
- 2 cipolle (circa 160 g), a metà
- ½ testa d'aglio a metà
- 5 - 6 rametti di timo fresco
-
500 - 600
g di spalla di agnello (con o senza osso)
of 500 - 600 g di carne di manzo per brodo (tipo biancostato) - 600 g zucca Butternut pulita, a pezzi
- 100 g di carota a pezzi (3 cm)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
Ravioli zucca e timo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di ricotta
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2014 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1h 20min
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Strascinati al ragù di carne
2u. 40min
Ravioli lucani
1 Std.
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25sa 55 dk
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 Std. 5 Min
Panini di patate
20h
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.