Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino

Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Ragù
  • 20 g di porro
  • 70 g di gambo di sedano a pezzi
  • 80 g di carota pelata e a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di carne trita di capretto
  • 2 foglie di alloro fresco lavate
  • 3 chiodi di garofano
  • 100 g di vino bianco secco
  • 300 g di brodo di carne
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1000 g di acqua
  • 10 g di sale grosso
  • 300 g di pasta fresca tipo tagliatelle
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 tuorlo
  • 70 g di pecorino grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 777.5 mg
Eiwitten 36.2 g
Calorieën 2821.5 kJ / 674.3 kcal
Vetten 32 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...