Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 20 g di porro
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di capretto
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 chiodi di garofano
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 tuorlo
- 70 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2821.5 kJ / 674.3 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 777.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9 Std. 15 Min
Animelle di vitello con cipollotti
3h
Pasta alla mugnaia
2h
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Fettuccine all'abruzzese
1h
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Crema pasticcera sottovuoto
1h