Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 130 - 150 g di acqua
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 4 amaretti
- 3 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 150 g di pasta di salame
-
100
g di carne di arrosto
of 100 g di carne trita di manzo - 70 g di pangrattato
- 10 g di uvetta precedentemente ammollata ina acqua per circa 30 minuti
- 70 g di pera, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca
- 100 g di pancetta a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3408.5 kJ / 814.7 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 648.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3u. 40min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Cupcake ai marron glacé
1h
Punch caldo alla mela
30 min
Torta sfoglia alle mele
1h 30min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Torta cassetta di frutta
4h 40 min
Meringhe natalizie
8u.
Linguine allo scoglio
40 min
Il tiramisù
6 Std. 30 Min