Crostata ibisco e lamponi

Crostata ibisco e lamponi

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 35min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di semi misti
  • 200 g di granola croccante
  • 80 g di datteri denocciolati
  • 50 g di burro tagliato a pezzi
  • 2 cucchiai di fiori di ibisco secchi
  • 120 g di acqua
  • 350 g di lamponi + q.b. per guarnire
  • 30 - 40 g di miele (optioneel)
    30 - 40 g di stevia
  • 10 g di agar-agar in polvere
  • 150 g di latte di cocco, in barattolo
  • mentuccia q.b. per guarnire
  • frutti rossi misti freschi q.b. per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 73.3 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 994.4 kJ / 237.7 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 37.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...