Compatibele versies
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 210 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella per pizza, tagliata a fette (7-8 mm)
-
150
g di Gorgonzola a pezzi (2 cm)
of 150 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 2 pere Williams, sbucciate e tagliate in 8 fette (circa 220 g)
- 30 g di pancetta affumicata, a fette e tagliate a listarelle (3-4 cm)
- 35 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 25 g di miele
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2828.3 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 534.7 mg
Alternatieve recepten
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Pizza diavola
1u. 45min
Focaccia primavera
3h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50 min
Focaccia al profumo di timo
1u. 55min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pizza capricciosa
1h 35 min
Pizza con salame piccante TM6
3j 30 menit