Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola

Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola

4.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
12 fette

Ingrediënten

Primo impasto
  • 50 g di mandorle pelate
  • 30 g zucchero
  • 250 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 2 cucchiai di liquore tipo Amaretto
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 120 g di burro a pezzi
Secondo impasto
  • 50 g zucchero
  • 80 g di burro a pezzi + q.b.
  • 120 g di farina tipo 00
  • 40 g di liquore tipo Amaretto
  • 1 g di essenza di mandorla (una fialetta)
  • 2 uova
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci (8 g)
Terminare la preparazione
  • 400 g di confettura di uva fragola (vedere consigli)
  • 4 cucchiai di mandorle a lamelle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 24.9 mg
Eiwitten 7.1 g
Calorieën 1686.3 kJ / 403 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraten 49.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...