Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Mele
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di cannella in polvere
- 4 mele
Crema mousseline
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero (vedere consigli)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 125 g di burro a tocchetti, a temperatura ambiente
Terminare la preparazione
- 125 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2171.8 kJ / 519.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 99.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30 min
Cheesecake alle fragole
4h 30 min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2h
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby® (TM6)
2h
Focaccine con crema di mele e crumble
2h
Torta frangipane alle mele
2h 20min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 Min
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4 Std.
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4 Std.