Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino di segale
- 65 g di acqua
- 50 g di farina di segale
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco
Lievitino di farina di grano
- 200 g di acqua
-
30
g di lievito madre di grano
of 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 3 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 9579 kJ / 2551 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 474 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 31.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli senza via di scampo
2h
Pane in cassetta semplice
19j
Pane di kamut e farro
4h
Pane contadino
19j
Pane semplice
4h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane di patate e noci
21h
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Pane rustico ripieno
29h
Pane veneziano
18 godz. 30 min