Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 1u. 40min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 270 - 280 g di acqua
  • 10 g zucchero
  • 1 - 2 g di lievito di birra disidratato
  • 250 g di farina senza glutine per pane
  • 50 g di farina di riso
  • 55 g di olio di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di gomma xantana
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 acini di uva
  • 100 g di Taleggio a piccoli pezzi
    Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 pizzico di fiocchi di sale (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 579 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1033 kJ / 247 kcal
Vetten 9.6 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 33.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...