Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 - 280 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 1 - 2 g di lievito di birra disidratato
- 250 g di farina senza glutine per pane
- 50 g di farina di riso
- 55 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di gomma xantana
- 1 cucchiaino di sale
- 10 acini di uva
-
100
g di Taleggio, a piccoli pezzi
of Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di fiocchi di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 579 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta (senza glutine)
3 Std.
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Pasta choux (senza glutine)
1h 20min
Focaccia semplice senza glutine
27 Std. 30 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min.
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30min
Burger buns (senza glutine)
5h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 godz. 30 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min