Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di riso bollito
- olio di arachidi per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1223 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 513.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Frittelle di bietole
45min
Bortellina
30min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Crescia alla maceratese
3h
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Mondeghili
40min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Pizzette rosse
4 Std.
Polpette di pane
30min
Necci
1h