Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di riso bollito
- olio di arachidi per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1223 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 513.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Ravioli alla carbonara
1h 30min
Burger alla griglia con patate e maionese all'aglio
1h 20min
Panini croccanti
24h
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Frittata nel panino
30 min
Insalata estiva di mezze penne
35min
Rustici alla carbonara
1h 30min
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h