Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua frizzante
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 250 g di agretti puliti, a pezzetti
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 186.7 kJ / 44.7 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 98.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastiera napoletana
8 Std.
Pastiera salata
2 Std.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Pizza chiena
5h
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min
Rustici alla scarola
10h
Frittelle di carciofi
45 min
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4 Std.
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min