Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, steli e foglioline
- 100 g di carota, con la buccia, tagliata a pezzi
- 250 g di farro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 150 g di pane di mais raffermo, a pezzi
- 200 - 250 g di latte
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella
15 Min
Tagliatelle al ragù
1ωρ. 10 λεπτ.
Frittelle di carciofi
45 Min
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1 Std. 40 Min
Frittelle di riso
1 Std.
Pesto mandorle e basilico
10min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1h 30min
Bruschetta (senza glutine)
3h
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1 Std.
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 Min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Gattò di patate (TM6)
1h 30min