Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, steli e foglioline
- 100 g di carota, con la buccia, tagliata a pezzi
- 250 g di farro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 150 g di pane di mais raffermo, a pezzi
- 200 - 250 g di latte
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnolotti burro e salvia
10 Std.
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1 Std.
Biscotti al burro
50 Min
Pizzoccheri bianchi
55min
Granita al limone
13h
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 Min
Dessert all'avena con pop corn caramellati (senza uova)
1 Std. 30 Min
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Frittata di pasta avanzata
25min
Tisana salvia e alloro
15min