Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, steli e foglioline
- 100 g di carota, con la buccia, tagliata a pezzi
- 250 g di farro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 150 g di pane di mais raffermo, a pezzi
- 200 - 250 g di latte
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini al profumo di mare
1h 40 min
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Sformato di verdure
1h 35min
Nuggets di pollo con panatura ai popcorn
45 Min
Lasagne di pane raffermo
1h 45 min
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1h 20 min
Frittelle di carciofi
45 Min
Torta salata con ragù
1h 30 min
Pan di spagna panna e fragole
2 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min