Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 891.3 mg
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 min.
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25 min.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1 godz. 30 min
Bruschette con verdure e funghi
24u.
Focaccia barese TM6
4h
Calzone pugliese alle cipolle
2óra 30p
Panzerotti
5 Std.
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia barese
2hod. 55min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.