Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca (Tria)
- 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 50 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata a pezzi (2cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 400 g di ceci bianchi lessi
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio per frittura
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 891.3 mg
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pucce
7h
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Vin cotto
2h
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min