Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzette
- 175 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
Mousse di baccalà
-
3
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 4 - 5 fili di erba cipollina fresca - ½ spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (3 cm)
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 859.1 kJ / 205.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 266.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Danubio salato
3 Std.
Crostata morbida con tonno e misticanza
1hod.
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30min
Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco
3 Std.
Frittelle di fiori di zucca
2hod. 30min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1hod.
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Treccia al salmone
2hod. 20min
Braciole pugliesi
1hod.
Baguette con ciccioli
5 Std.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 Std.
Rustici alla carbonara
1hod. 30min