Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzette
- 175 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
Mousse di baccalà
-
3
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 4 - 5 fili di erba cipollina fresca - ½ spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (3 cm)
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 859.1 kJ / 205.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 266.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1h 30 min
Pici all'etrusca
1u. 45min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Patate schiacciate al forno
1u.
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30 min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1u.
Pettole pugliesi
3h