Pizza di Pasqua

Pizza di Pasqua

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 100 g di latte
  • 80 g di ricotta fresca
  • 2 uova
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
  • 2 g di pepe nero in polvere
  • burro q.b.
  • 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 690.5 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 1410 kJ / 337 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 35.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...