Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 690.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Danubio salato
3 Std.
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Crostata albero di Natale
1h 30min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Straccetti di vitello ai carciofi
40 min
Torta coi becchi
Geen beoordelingen
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza chiena
5hod.
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1 Std. 20 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 godz.
Ravioli ai funghi porcini
3 Std.