Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 500 g di patate (media dimensione, vedere consigli)
Patate duchessa
- 800 g di acqua
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15óra 15p
Polpette di peperoni
1h
Focaccia
6 godz.
Focaccia barese TM6
4h
Focaccine morbide
3h 30min
Pizzette rosse
4h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Pizzette
3h 40min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Baguette francese (TM6)
5h