Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 70 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 70 g di burro, morbido a pezzi + q.b.
- ½ di cucchiaino di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 80 g di zucchero + q.b.
- 150 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di gocce di cioccolato fondente
- 1 cucchiaio di scorza di arancia candita
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 127.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Pandoro TM6
15 godz. 15 min
Danubio salato
3u.
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Treccia al salmone
2 Std. 20 Min
Frolle allo yogurt con composta di lamponi
2h
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Torta amaretti e mela
2h
Muffin cioccolato e cocco al Varoma
1 Std.
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min