Compatibele versies
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 465 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero grezzo di canna
- 350 g di farina multicereali
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 20 g di succo di limone
- 200 g di passata di pomodoro
- origano secco, a piacere
- 250 g di Brie a fette
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 50 g di confettura di fichi
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 636.7 mg
Alternatieve recepten
Piccoli calzoni TM6
4 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 Std.
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3h 45min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella TM6
4 Std.
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Pizza napoletana
9 Std.