Pane a strati con pesto al basilico

Pane a strati con pesto al basilico

4.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
10 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 540 g di acqua
  • 18 g di lievito di birra fresco
  • 560 g di farina manitoba + q.b.
  • ½ cucchiaino zucchero
  • 30 g di burro a pezzi
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaino di succo di limone
Pesto di basilico
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 25 g di pinoli sgusciati
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 75 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 50 g di olive denocciolate nere o verdi, a rondelle + q.b.
  • 50 g di pomodori secchi a striscioline + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 1534.4 kJ / 366.5 kcal
Vetten 15.1 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 47.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...