Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 540 g di acqua
- 18 g di lievito di birra fresco
- 560 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di zucchero
- 30 g di burro, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 25 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di olive denocciolate, nere o verdi, a rondelle + q.b.
- 50 g di pomodori secchi, a striscioline + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 0.4 mg
Alternatieve recepten
Pane alle noci al Varoma
3h 30 min
Impasto per pane veloce
45 min
Pane al latticello
18 godz.
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30 min
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3óra
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Chai latte parfait
15h 5 min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3óra
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30 min
Pane semplice
4 godz.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min