Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 540 g di acqua
- 18 g di lievito di birra fresco
- 560 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di zucchero
- 30 g di burro, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 25 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di olive denocciolate, nere o verdi, a rondelle + q.b.
- 50 g di pomodori secchi, a striscioline + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 0.4 mg
Alternatieve recepten
Bignè salati con crema di piselli
2h
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30 min
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Pane semplice
4h
Panini centrotavola
4 Std. 15 Min
Pane in padella
18h
Pane di patate e noci
21h
Pane al latticello
18h
Segreto federiciano
2 Std. 30 Min
Pane rustico ripieno
29h
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min