Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1385 g di acqua
- 135 g di latte intero + 1 cucchiaio
- 15 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 300 g di farina senza glutine per pane (vedere consigli)
- 40 g di burro morbido, a tocchetti
- 7 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1155.5 kJ / 276.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 470.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27hod.
Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)
1h 40min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane senza glutine
2h 45min
Focaccia semplice senza glutine
27h 30min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 godz. 30 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min