Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan brioche
- 400 g di farina manitoba
-
4
g di lievito di birra disidratato
of 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 70 g zucchero
- 20 g di latte intero
- 4 uova, medie (circa 60 g)
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 250 g di acqua
Insalata di cavolo rosso
- 250 g di cavolo rosso a pezzi (5 cm)
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (5 cm)
- 100 g di maionese
- 1 ½ cucchiaio di aceto di mele
- 10 g di senape di Digione
- 5 g di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Mini pan brioche
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo, a piacere
Pulled Pork
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla in quarti
- 600 g filetto di maiale, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaio di aglio in polvere
- 5 g di sale
- 200 g di salsa barbecue
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 948 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Donuts light
5h 30min
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3h
Mix di spezie per tacos
5min
Pulled pork a Cottura Lenta
7ωρ.
Katsu sando
4 godz. 40 min
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4h 50min
Tacos al pastor
7ωρ.
Cinnamon rolls
4h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h