Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
-
10
g di lievito di birra fresco
of 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
10
g di malto d'orzo
of 10 g di zucchero - 1450 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
-
200
g di cipolle bianche, pulite a fette
of 200 g di cipolle rosse, pulite a fette - 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2161.8 kJ / 516.7 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 83.6 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1200.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia millebolle
28h
Focaccia primavera
3 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Focaccia alle cipolle
2h 40 min