Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 - 12 g di sale + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di pomodori datterino o pachino a rondelle
- 1 pizzico di origano secco (optioneel)
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4088 kJ / 977 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 142 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 2967.4 mg
Alternatieve recepten
Focaccia cipolle e zucca
2h
Purè di patate (TM6)
1h
Impasto base per pane
1h
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Pizza con salame piccante TM6
3sa 30 dk
Impasto per pizza integrale
2h