Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 - 12 g di sale + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di pomodori datterino o pachino a rondelle
- 1 pizzico di origano secco (optioneel)
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4088 kJ / 977 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 142 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 2967.4 mg
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2u. 40min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 Std. 15 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia
6h
Impasto per pizza integrale
2h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9 Std.