Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 560 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (optioneel)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 87.6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del riso basmati
35min
Sushi donuts
50min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Hosomaki
2h
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10sa 30 dk
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Ravioli cinesi
1 Std.
Pokè bowl al salmone
35min
Cottura del bulgur a grana media
35min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min