Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso per sushi
- 50 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Uramaki
- 2 fogli di alga nori (10x10 cm)
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di avocado maturo, la polpa a fette
- salsa di soia q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2870 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 41.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1h
Sushi donuts
50 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 godz. 30 min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Sushi allo spada affumicato
55 min
Hosomaki
2h
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 Min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Ravioli cinesi
1h