Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 8 g di sale
Terminare la preparazione
- 80 di olive verdi denocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 316.4 mg
Alternatieve recepten
Pizzette
3h 40min
Focaccia alle olive (TM6)
2hod.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Focaccine con rosmarino
2hod. 30min
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50min
Focaccine morbide
3h 30 min
Ciabattine
3h 30 min
Pane bianco
3 Std.
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccine all'origano
1hod. 30min
Focaccia caprese
3h 30 min
Focaccine con pomodorini
3h 40min