Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

3.4 11 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u. 40min
12 porzioni

Ingrediënten

Frolla senza glutine
  • 250 g di riso per minestre
  • 150 g di farina di mais tipo fioretto
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 100 g zucchero
  • 220 g burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
Crema pasticcera
  • 100 g zucchero
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 500 g di latte
  • 2 uova
  • 40 g di amido di mais
Terminare la preparazione
  • 250 g di ciliegie denocciolate
  • 20 g zucchero

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 40.8 mg
Eiwitten 6.1 g
Calorieën 1469.8 kJ / 351.3 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 52.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...