Crostata alle mele cotogne

Crostata alle mele cotogne

4.2 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 150 g zucchero
  • 1 limone solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 200 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti + q.b.
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 1 pizzico di sale
  • 400 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 700 g di cotognata a pezzi
  • 70 g di vino dolce (per esempio Porto, Marsala, Vin Santo)
Terminare la preparazione
  • 1 albume leggermente sbattuto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7 g
Calorieën 3448 kJ / 824 kcal
Vetten 29 g
Koolhydraten 134 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...