Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 150 g di zucchero
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro, a temperatura ambiente, a tocchetti + q.b.
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 400 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 700 g di cotognata a pezzi
- 70 g di vino dolce (per esempio Porto, Marsala, Vin Santo)
Terminare la preparazione
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Crespelle di Teramo
1u. 15min
Crostata di scorze di agrumi
2h
Crostata ai cachi
1h
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1h 30min
Crostata ricotta e confettura di visciole
1 Std. 50 Min
Cheesecake alle ciliegie
4h 30min
Torta soffice all'arancia
1h 30min
Crostata alle albicocche
2h
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Torta allo yogurt leggera con confettura alle fragole
2h
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50min