Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 1400 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina integrale
- 150 g di farina manitoba W300
- 30 g di succo di limone
Impasto della pizza
- 400 g di farina tipo 0 W180
- 1480 g di acqua
- 10 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- acqua q.b. sino a raggiungere 250 g (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644.3 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 646.3 mg
Alternatieve recepten
Pinsa romana
5h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pane contadino ai cereali
7h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Focaccia di semola
6h 40min
Focaccia con kefir
12h
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min