Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 210 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
Panna montata alla vaniglia
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22 mg
Alternatieve recepten
Cioccolata calda alla vaniglia
15min
Cioccolata calda con marshmallow
15min
Tartufi al cioccolato fondente e panettone
14 Std.
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3h 20min
Torta snow globe (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
6u.
Torta frangipane alle mele
2h 20 min
Cioccolata calda al pistacchio
15min
Biscotti alle nocciole glassati
1u.
Cupcake mandorle e carote con crema al formaggio
1u.
Torta Saint Honoré
5h 50 min
Torta cassetta di frutta
4 godz. 40 min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5h