Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 210 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
Panna montata alla vaniglia
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22 mg
Alternatieve recepten
Besciamella
15min
Crema ai biscotti Lotus®
10 min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30 min
Turdilli calabresi
1h
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45min
Pan di spagna panna e fragole
2h
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Cupcake spaventose
2u. 40min