Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 2690 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 Std. 15 Min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Cipolle e aglio dorati
20 Min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Zucchero a velo
5 Min
Crema pasticcera liquida
15min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2 Std. 30 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Tiramisù (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Cioccolata calda fondente con nocciole
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min