Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 400 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 250 g di burro freddo, a tocchetti
- 180 g di zucchero
- 35 - 40 g di tuorli (circa 4 uova)
Meringhe e cottura della pasta frolla
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 2 - 3 gocce di colorante alimentare in gel rosso
Crema
- 50 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di mascarpone freddo
- 80 - 90 g di crema spalmabile al pistacchio
Terminare la preparazione
- frutti rossi freschi, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- fiori edibili, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3634.2 kJ / 868.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 95.1 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 26.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 161 mg
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5hod.
Pasta biscotto
1 godz.
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Cream tart
4h
Torta mimosa
1h 5min
Paris Brest
3h 30min
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Torta cassetta di frutta
4 Std. 40 Min
Gravity cake con confetti colorati
3 Std.
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min