Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 400 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 250 g di burro freddo, a tocchetti
- 180 g di zucchero
- 35 - 40 g di tuorli (circa 4 uova)
Meringhe e cottura della pasta frolla
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 2 - 3 gocce di colorante alimentare in gel rosso
Crema
- 50 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di mascarpone freddo
- 80 - 90 g di crema spalmabile al pistacchio
Terminare la preparazione
- frutti rossi freschi, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- fiori edibili, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3634.2 kJ / 868.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 95.1 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 26.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 161 mg
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
New York cheesecake
6u. 30min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Torta cassetta di frutta
4 godz. 40 min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2 Std. 30 Min
Torta mimosa
1sa 5 dk
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min