Crostata alla nocciola

Crostata alla nocciola

4.4 83 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 fette

Ingrediënten

Pasta frolla alle nocciole
  • 75 g di nocciole tostate
  • 140 g zucchero
  • 250 g di farina tipo 00
  • 110 g di burro morbido a pezzi
  • ½ stecca di vaniglia i semini estratti
  • 1 pizzico di sale
  • 25 g di crema gianduia
  • 1 uovo leggermente sbattuto
Ripieno
  • 150 g zucchero
  • 50 g di nocciole tostate
  • 130 g di burro
  • 2 uova medie
  • 100 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 1 punta di coltello di vaniglia in polvere
Terminare la preparazione
  • 3 cucchiai di crema gianduia
  • nocciole tostate a piacere
  • granella di nocciole a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 17.4 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 1054.4 kJ / 252 kcal
Vetten 12.9 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 29.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...