Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1430 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 40 g di latte
- 400 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
Terminare la preparazione
- sale grosso, a piacere
- 2 pomodori maturi a fette
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccine morbide
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Focaccine con pomodorini
3u. 40min
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Piadina romagnola
15min
Pane bianco
3h
Focaccia di semola
6h 40 min
Focaccia al pesto
3u. 40min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Ciabattine
3h 30min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Cornetti brioche
6h 30min