Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per cialda
- farina tipo 00 q.b.
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di zucchero
- 65 g di Marsala
-
30
g di strutto
of 30 g di burro morbido a tocchetti - 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 pizzico di sale
Crema alla ricotta
- 120 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di gocce di cioccolato
Cialda
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- ciliegie candite, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 25.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Crema diplomatica
30 Min
Rosticceria siciliana
2h
Panelle
1 Std. 25 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Iris siciliani
4h 10min
Cheesecake al cannolo siciliano
8 Std. 55 Min
Mattonelle con crema di ricotta
8 Std. 50 Min
Torta ricotta e pistacchio
8h
Cannolo siciliano scomposto
30 Min