Cheesecake al cannolo siciliano

Cheesecake al cannolo siciliano

4.2 26 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u. 55min
8 porzioni

Ingrediënten

Base biscotto
  • 110 g di biscotti, tipo digestive
  • 110 g di cialde per cannoli a pezzi
  • 80 g di burro morbido
Crema
  • 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 400 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
  • 150 g di zucchero di canna
  • 30 g di gocce di cioccolato
  • 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
  • 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 3 cialde per cannoli mignon
  • 40 g di pistacchi tritati
  • 1 - 5 ciliegie candite

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.7 g
Calorieën 2736 kJ / 654 kcal
Vetten 42.2 g
Koolhydraten 58.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...