Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base biscotto
- 110 g di biscotti, tipo digestive
- 110 g di cialde per cannoli a pezzi
- 80 g di burro morbido
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero di canna
- 30 g di gocce di cioccolato
- 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 3 cialde per cannoli mignon
- 40 g di pistacchi tritati
- 1 - 5 ciliegie candite
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 42.2 g
Alternatieve recepten
Pasta di mandorle
1h 30min
Cannolo scomposto
3h
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 Std. 30 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Rame di Napoli
3h
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15 min
Crostata morbida al cioccolato
2u. 40min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h