Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di Parmigiano reggiano grattugiato + q.b.
-
1500
g di brodo di carne
of 1500 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 8866 kJ / 2119 kcal
- Eiwitten
- 98.4 g
- Koolhydraten
- 384.5 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 18.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Taralli pugliesi
1h 15 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Cartellate
1h 5min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 Std.
Bocconotto
2h
Pasta choux al cacao
1h 10min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min