Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Pitta rustica salentina
1h 40 min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Pizzi leccesi
6 godz.
Pitta chicculiata
4 Std. 45 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Focaccia a sorpresa
2h