Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55 min.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pucce
7h
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Pizzi leccesi
6h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min