Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Calzone
2 godz. 50 min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5h 30min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Focaccia pugliese
1h 10min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Focaccia barese
2h 55 min