Focaccia di Carnevale salentina

Focaccia di Carnevale salentina

4.4 37 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
8 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 200 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 380 g farina tipo 0
  • 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di carne trita di maiale
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 6 pomodori pelati sgocciolati e tagliati a filetti
  • 150 - 250 g di mozzarella a fettine
  • 60 g di pecorino a fettine

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19 g
Calorieën 1854 kJ / 443.1 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 37.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...