Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Calzone
2h 50min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1hod. 40min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pizza rustica lucana
1小时 15 分钟
Focaccia di patate
2h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pasticciotti leccesi
1小时 15 分钟
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Torta di rose salata
4h 15min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min