Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di crema gianduia
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema Bimby ®
- 100 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 40 g di farina tipo 00 + q.b.
- 500 g di latte
- 2 uova
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 25 amarene sciroppate, scolate
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h 50min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Tiramisù limone e amaretti
45min
Pasta biscotto
1h
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min