Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
of 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Panpepato
25h 40min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Biscotti al profumo di arancio
2h
Castagnole
1小时 20 分钟
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Maritozzo romano
11sa
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min