Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
of 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panpepato
25 godz. 40 min
Cornetto gigante
6 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3 Std.
Pandoro
12 godz.
Maritozzo romano
11 godz.
Lievito madre
72hod. 15min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pane sciapo umbro
14h
Ciambelline al vino rosso
1h
Pagnotta casereccia
5h 10min