Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Krapfen
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di patate a pasta gialla, pelate e a fette (0.5 mm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di lievito di birra fresco sciolto in poca acqua
- 10 g di zucchero
- 2 uova (60 g cad.)
- 30 g di burro morbido
Ripieno ai funghi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi di arachide q.b. per friggere a immersione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2141.5 kJ / 511.8 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10h
Crocchette con salame piccante
9 godz. 30 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Bomboloni salati
3h 20min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Pizza del pastore
5h
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min