Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Krapfen
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di patate a pasta gialla, pelate e a fette (0.5 mm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di lievito di birra fresco sciolto in poca acqua
- 10 g di zucchero
- 2 uova (60 g cad.)
- 30 g di burro morbido
Ripieno ai funghi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi di arachide q.b. per friggere a immersione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2141.5 kJ / 511.8 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Ciambelle salate
30 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Chiacchiere salate
55min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Panettone farcito
6h 45min
Ragù alla barese
4 Std.