Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Colombine con gelato all'amaretto
10 Std. 20 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Babà napoletano
3 Std.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11u. 50min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Panettone farcito
6h 45min
Cono graffa
1 Std.
Timballini di riso venere con salsa di zucca
1h 30min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min