Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Biscottini alle mandorle
35min
Gelato al torrone
10h 20 min
Gelato allo zabaione
10h 20 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Praline al gelato
5h 55min
Zuccotto
7 godz. 10 min
Mandorlaccio
1h 10 min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Crostata meringata all'arancia
30 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35 min
Taralli al limoncello
45 min