Apparaten en accessoires
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
Voorbereiding. 1u.
Totaal 5u. 30min
16 pezzi
Ingrediënten
-
10 g di lievito di birra fresco
-
50 g di latte
-
200 g di acqua
-
30 g zucchero
-
500 g di farina tipo 0 + q.b.
-
50 g olio extravergine di oliva
-
15 g di sale
-
16 fette di fesa di tacchino arrosto
-
16 fette di pomodoro
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
711 kJ /
170 kcal
Vetten
3.7 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Passione croissant
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Piadina romagnola
15min
Croissant con tonno affumicato
6u.
Panini al latte
4u. 50min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Mini hamburger di tonno
3u. 40min
Mantovanine
2u. 45min
Panini da picnic ai tre gusti
1u. 30min
Bottoncini al latte semidolci
5u. 10min
Panini all'olio
3u. 10min
Tigelle
3u. 50min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Hot dog
4u. 55min